Systeemplafonds kopen bij Bosma plafonds & Wanden in Noord-Nederland 

4 redenen waarom u voor gipsplaten moet kiezen.  

Wilt u een gipsplafond voor het creëren van sfeer? Of zijn er juist beschadigen die u wilt bedekken? Met gipsplaten is vrijwel alles mogelijk. Denk aan het creëren van sfeer, fraaie rondingen, hoogteverschillen of het renoveren van uw plafond. Wij helpen u graag bij het gehele proces. 

1. Met een gipsplafond creëert u sfeer

Het creëren van meer sfeer kan door middel van een gipsplafond. De platen geven een perfecte, strakke uitstraling aan uw ruimte. U kunt het zo stoer maken als u zelf wilt. Door middel van diverse kleuren heeft u veel opties om te kiezen wat bij u past. Op zoek naar een uniek plafond die voor meer sfeer zorgt en in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn? Dan is een gipsplafond een geschikte oplossing.

2. Bedek beschadigingen met gipsplaten 

Heeft u een aantal beschadigingen op uw plafond? Daar weet Bosma Plafonds wel raadt mee. Door glipsplaten toe te voegen aan uw plafond renoveert u de beschadigen. Daarnaast is een gipsplafond ideaal voor het wegwerpen van leidingen. Hoe gaaf is dat? Geen leidingen meer zichtbaar in uw huis of werkplek.  

3. De oplossing voor het verlagen van uw plafond 

Verlaag het plafon heel makkelijk met gipsplaten. Door het verlagen van uw plafond zorgt u ervoor dat een ruimte sneller warm wordt, op deze manier bespaart u veel energie.  Daarnaast zijn gipsplaten ideaal voor grote, kille ruimtes. Door het verlagen van het plafond zorgt u ervoor dat het knusser wordt. Voeg wat kleur toe aan de gipsplaten om er nog meer sfeer in te brengen. 

4. Fraaie rondingen in uw plafond? Kies voor gipsplaten 

Een gipsplafond biedt veel mogelijkheden zoals u kunt zien. Heeft u een plafond met veel rondingen? Met een gipsplafond is vrij wel alles mogelijk. Gipsplaten kunt u makkelijk uitsnijden, waardoor er gemakkelijk om de fraaie rondingen heen gewerkt wordt. Benieuwd naar het eindresultaat? Wij zeggen vol overtuiging dat het een strak plafond wordt waar u nog jaren plezier van hebt! 

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
Bosma Plafonds & Wanden
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden