uw project, onze zorg

Turnkey projecten: uw pand sleutelklaar opgeleverd

Turnkey wordt ook wel sleutelklaar genoemd. In het begin van het project worden de eisen en wensen van u als opdrachtgever in kaart gebracht. Bosma Plafonds biedt u de totale oplossing waardoor u het pand direct na oplevering in gebruik kan nemen. Het gehele project van ontwerp tot realisatie en de verantwoordelijkheid daarvan ligt dan in onze handen. Hierbij is het belangrijkste dat u tijdens het gehele project wordt ontzorgt.  

Wensen sleutelklaar gemaakt

Wanneer zet u Turnkey in?

Wat kunt u verwachten van een Turnkey project?

In de turnkey dienstverlening gaat alles om de opdrachtgever ontzorgen. Wanneer er een overeenstemming is bereikt over het ontwerp, dan gaan we voor u aan de slag. Op uw verzoek plaatsen wij de gewenste wanden, plafonds, kastwandsystemen en kunnen zorgen voor de juiste akoestiek. De gehele bouwbegeleiding, projectmanagement en inkoop nemen wij als opdrachtnemer onder onze hoede. In het ontwerp worden alle ruimtes opgenomen met ieder een eigen doel. Dit heet in vakjargon een vlekkenplan. Deze voldoet volledig aan uw wensen en behoeften. Hierbij wordt aan alles gedacht zoals aansluitingen/voorzieningen voor ICT, elektriciteit en wandcontactdozen. Aan de hand van cable management zorgen wij ervoor dat alle snoeren en kabels netjes worden weggewerkt.

En het onderhoud na de oplevering?

Bij deze projecten wordt op voorhand al nagedacht over het toekomstige onderhoud. Voor zowel de binnen- als de buitenkant van het pand. Op deze manier weet u van tevoren al welke onderhoudswerkzaamheden later nodig zijn. Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen? Maak dan gerust eens een afspraak. Wij komen graag bij u langs op locatie (in Noord-Nederland) om de mogelijkheden te bespreken.

Maak hier een vrijblijvende afspraak

 

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
Bosma Plafonds Turnkey
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden