Wilt u meer weten over Bosma?

Bosma plafonds van oudsher

Sinds de start in 1984 is Bosma Plafonds in ontwikkeling. Inmiddels is er zoveel deskundigheid verzameld dat het bedrijf iedere klus aan kan. Niet alleen op gebied van advies steekt Bosma Plafonds er bovenuit, een selecte groep van ervaren en gediplomeerde monteurs zorgt dat ieder project volledig naar de wensen van de klant wordt afgerond.

Eigen showroom

Bosma weet als geen ander dat het belangrijk is een goede indruk van het eind resultaat te krijgen. Er is daarom een showroom van meer dan 300 m2 aanwezig om van de meeste fabrikanten voorbeeld producten te laten zien. De koffie wordt voor u gezet, u bent welkom van 10.00 uur tot 17.00 uur van maandag tot en met vrijdag, of op afspraak.

showroomshowroomshowroomshowroomshowroom

Een kei in akoestiek

Bosma heeft de expertise om een nauwkeurig akoestisch rapport op te stellen van de ruimte waarin het plafond of de scheidingswand geplaatst moet worden. Deze expertise draagt er mede zorg voor dat een akoestisch plan ook daadwerkelijk het gewenste effect heeft.  Geen giswerk maar exacte metingen en feiten, daarin is Bosma Plafonds gespecialiseerd.

Thuis in alle merken plafonds en scheidingswanden

Bosma heeft een lang lopende relatie met diverse premium merk leveranciers van plafonds en scheidingswanden. Hierdoor is gemakkelijk de juiste mix van producten te maken die voor de klant de beste en meest economische oplossing zorgen.

Geen klus te groot of te klein

Bosma Plafonds is door de grote expertise in staat om flexibel om te gaan met projecten. Geen project te groot, maar Bosma is ook sterk in klein werk. Het uitgangspunt is de tevredenheid van de klant. Bosma gaat tot het uiterste om de klant een tevreden gevoel te geven.

Uitgebreide certificatie

Bosma maakt niet alleen gebruik van producten die een keurmerk dragen zoals een T.U.V. keuring, maar beschikt zelf ook over (natuurlijk) VCA certificaat en levert onder de NOA , hetgeen uniek is in de branche. Ook dit geeft de klanten de zekerheid van een hoogstaande kwaliteit van oplevering van het gerealiseerde project.

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
radilux buitenzijde
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden