Wilt u snel af van vervelende geluiden?

Naadloos plafond: stucacoustic plafonds

Naadloos plafond: Stucaoustic is een nieuwe plafondoplossing op het gebied van geluidscomfort. De zeer hoge geluidabsorptie van Stucacoustic zorgt voor de juiste akoestiek. Uit onderzoek blijkt dat de akoestiek met dit plafond gemiddeld tot wel 80% verbetert. Het heeft een strak design en een eigentijdse uitstraling door de naadloze afwerking. Stucacoustic is zowel in vochtige als droge ruimtes zeer goed inzetbaar.

Maak een afspraak met onze adviseurs>>

 

Stucacoustic Plafond

Akoestisch stucplafond met naadloos oppervlak en snel te monteren

De Stucacoustic panelen zijn voorzien van een glasvlies waarop de afwerklaag wordt aangebracht. Zo ontstaat een perfect naadloos plafond. Deze afwerking kan in KS (korrelstructuur) of GS (zeer fijne korrelstructuur). Ook is het mogelijk om het plafond in elke gewenste kleur te kiezen. Het monteren van het plafond is envoudig en kan snel en exact worden uitgevoerd. De plaatsing van verlichting, revisieluiken, gordijnrails, sprinklers e.d. dienen vooraf te worden bepaald om hier tijdens de opbouw rekening mee te kunnen houden.

De voordelen van Stucacoustic plafonds

  • Naadloos oppervlak
  • Snel te monteren
  • Geluidsisolerend
  • Geschikt voor droge en vochtige ruimtes
  • Brandwerend

 

 

Plaatsing van Stucacoustic plafonds

Het Stucacoustic plafond bestaat uit een onderconstructie van metalen C- en U-profielen, met daaraan bevestigd een geluidsabsorberende plaat.
De basis voor Stucacoustic plafonds zijn de premium panelen in de afmeting 1200 × 2400 mm, die in combinatie met een afwerklaag een naadloos oppervlak garanderen. De panelen worden in halfsteens verband aan de secundaire C-profielen geschroefd. Elke onderlinge plaatverbinding dient voorzien te zijn van panelenlijm.

Stucacoustic plafond in douche

Een Stucacoustic plafond is een goede, geluidsisolerende plafondoplossing voor iedere ruimte. Dankzij de geluidsisolerende kwaliteiten van de plafonds is het zowel geschikt voor privé woningen als bedrijfspanden. De geluidskwaliteit wordt gemiddeld tot wel 80% beter met dit type plafond. Zo kunt u optimaal van uw muziek, films en gesprekken genieten zonder geluidsoverlast of een vervelende echo. Ook voor grotere ruimtes zoals kantoren of zelfs zwembaden hebben een verbeterde akoestiek dankzij de geluidsabsorberende plafonds.

Akoestische problemen verdwijnen snel met een plafond van Stucacoustic

Wilt u meer informatie over onze akoestische oplossingen zoals akoestische plafondpanelen om de akoestiek in uw leef- en woonruimte te verbeteren? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken

 

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
Stucacoustic
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden