verschillende soorten Kastwandsystemen

Kastwandsystemen bij Bosma Plafonds & WandenRadilux

Bent u op zoek naar iets anders dan een standaard wand, en heeft u meer bergruimte nodig? Dan is een kastwandsysteem de ideale oplossing. Kastwandsystemen heeft Bosma ondergebracht bij haar zustersbedrijf Radilux, het speciaalbedrijf voor maatwerkoplossingen. Radilux is een expert als het gaat om het combineren van design en praktische oplossingen. Ze bieden ontzettend veel verschillende mogelijkheden als het om een kastwand gaat. Van inloopkasten, draaideurkasten tot kantoorkast, Radilux maakt uw oplossing op maat. Benieuwd wat voor kastwandsystemen Radilux voor u kan maken?

Bezoek de website van Radilux

Ontwerp uw eigen kasten samen met Radilux

Wanneer u op zoek bent naar een kastwand heeft u misschien al een specifiek idee in gedachten. Daarom doet Radilux er alles aan om uw ideale kast samen met u te ontwerpen. De kasten van Radilux bieden ontzettend veel mogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit heel veel verschillende elementen om uw wensen waar te maken inclusief;

  • Inloopkasten
  • Draaideurkasten
  • Schuifdeurkasten
  • Boekenkasten
  • Kantoorkasten
  • Deur tot deur
  • Wand tot wand
  • 40 paneelkleuren
  • 30 colorglas kleuren

Kastwandsystemen

Kastwandensystemen op maat

Radilux is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor allerlei soorten ruimtes. Van particuliere woningen tot grotere kantoorprojecten, de kastenwandsystemen worden altijd voor de specifieke ruimte op maat gemaakt.

Kasten en kastwanden voor iedere ruimte

Twijfelt u over de beschikbare ruimte en weet u niet precies of een kastenwand  geschikt is voor uw ruimte omdat er bijvoorbeeld een gekke hoek in de ruimte zit of het dak schuin is?  Voor Radilux is dat geen probleem. Zij maken de inloopkasten volledig op maat, zodat de kastwand ook in uw beschikbare ruimte gerealiseerd kan worden. De levertijd is kort en de montage, door de eigen vakmensen van Radilux, is van een niveau dat nog maar weinig geleverd wordt. Kies dus gerust voor maatwerk in plaats van de standaard designkast.

Al uw kastwandsysteem oplossingen bij Radilux

Net als Bosma werkt Radilux in heel Noord-Nederland; in de regio Groningen, Friesland, Overijssel en Drenthe. De specialisten staan altijd voor u klaar om advies te geven en uw vragen te beantwoorden. Radilux kan zelfs bij u langskomen om de kast gratis bij u thuis op te meten! Wacht niet langer en neem contact met Radilux op zodat ze uw droomkast kunnen realiseren! Met de onderstaande knop gaat u direct naar de site van Radilux.

Kastwandsystemen van Radilux

 

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
Kastwandsystemen
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden