Systeemplafonds kopen bij Bosma plafonds & Wanden in Noord-Nederland 

Rockfon Fibral

Een echte klassieker voor ieder kantoorpand is natuurlijk de Rockfon Fibral. Deze plafondpanelen beschikken namelijk over een heldere en witte tint. Dit zorgt voor een rustgevende uitstraling in iedere ruimte van uw kantoor. Door gebruik te maken van steenwol zijn de plafondpanelen volledig brandwerend en heeft het hoge akoestische eigenschappen. Hierdoor voelt u zich niet alleen veiliger in uw kantoorpand, maar heeft u ook geen last meer van weerkaatsende geluiden. Dankzij de Rockfon Fibral zal er geen sprake meer zijn van ruis. Het wordt nu mogelijk om weer gesprekken te verstaan van collega's. Dit komt de werksfeer ten goede! 

Voordelen Rockfon Fibral 

De laatste paar jaren kiezen steeds meer kantoren voor de verschillende voordelen die Rockfon Fibral heeft. Zo zijn deze plafondpanelen verkrijgbaar in verschillende dieptes en afmetingen. Dit zorgt ervoor dat de Rockfon Fibral altijd in uw systeemplafond past. Daarnaast zijn de plafondpanelen volledig brandwerend dankzij het gebruik van hoogwaardig steenwol. Mocht er ooit een brand uitbreken in uw kantoorpand dan zal het vuur zich niet snel verspreiden. Steenwol heeft namelijk als grootste voordeel dat het vuur niet door het plafond gaat. Verder is het systeemplafond gemakkelijk te reiniger met behulp van een stofzuiger. Hiermee verwijdert u alle spinnenwebben en stof van de plafondpanelen. Uw plafondpanelen zijn hierdoor weer de blikvanger van uw kantoor. 

Rockfon Fibral bij Bosma Plafonds 

Natuurlijk is geen enkel kantoorpand hetzelfde. Verschillende situaties vragen namelijk om andere oplossingen. Om u hierbij te helpen kunt u vrijblijvend een afspraak maken bij Bosma Plafonds. Dit doet u eenvoudig dankzij ons contactformulier. Hierna nemen wij contact met u op om uw situatie en wensen te bespreken. Hierdoor wordt het voor ons mogelijk om met een passende oplossing te komen. Wanneer u slechts een natuurlijke uitstraling wilt in uw kantoorpand dan adviseren wij de klassiek Rockfon Fibral. Dit plafondsysteem heeft een neutrale tint en niet te veel poespas. Ideaal voor gebruik in iedere ruimte. Voor alle andere situaties komen wij vanzelfsprekend met advies op maat. Met zoveel voordelen haalt u de Rockfon Fibral bij Bosma Plafond! 

       


0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Adres 

Bosma B.V.
De Boeg 9, 9206 BB Drachten, Nederland

Sitemap 

Home
Plafonds
Systeemplafonds
Wanden
Metal stud wanden
Gipsplaten
Systeemwanden
Plafondkeuze checklist
Glazen wanden
Over ons
Contact

 

Openingstijden & contactgegevens 

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 17:00
en op afspraak
0512 - 515985
info@bosmaplafonds.nl

Contact 

radilux

Sitemap

 

 Copyright 2019 Bosma Plafonds & Wanden  

V.C.A. BosmaN.O.A. Bosma 

 
Bosma Plafonds & Wanden
4.3 / 5 - 3 Beoordelingen

Volg ons op Facebook

Facebook Plafonds & Wanden

Bosma Plafonds & Wanden
Bosma Plafonds & Wanden
layer copy
Bosma Plafonds & Wanden